26. 12. 2007

Drsná Slovenka


Nedávno sem na internetu brouzdala na ruzných strankách a narazila jsem na zajimaví článek jedny 12 lete slovenky, její nick je Claudy666.Jak popisuje sebe k obrazu satanovi.Absolutně drsná holčička jen si to přečtěte :-D

Buďte pozdravené, vy čierne duše!

Aby som sa predstavila, moje meno je Claudy666, mám 12 rokov a v poslednom čase počúvam METAL. Metal, ako zlá hudba, ako HIM, Marilyn Manson, Limp Bizkit a Korn. Všetci speváci z týchto skupín sú celí bledí a potetovaní, to znamená, že sú pravými satanistami a sú správne zlí. Počúvam túto hudbu, pretože aj ja som zlá. Vidieť to na tom, že vždy pri H&M si kupujem čierne veci, na ktorých sú ružičky, lebo je to "gotik" a je to teraz trendom.
Teraz som si kúpila nitový opasok, je z ružového plastu a sú na ňom strieborné špicaté veci, pretože to vyzerá hrozivejšie. Mojej mame sa to nepáči, keď vyzerám tak satanisticky, ale čo hovorí moja mama je mi jedno. Pred dvoma dňami som začala fajčiť, pretože aj spevák z HIM fajčí. Myslím si, že ľudia ktorí fajčia, sú oveľa horší ako normálni ľudia. Keď ma všetky starenky vidia, vždy sa vydesia, pretože si vždy namaľujem tvár nabielo a pery na čierno. Niekedy si maľujem aj čierne oči, to vyzerá ešte hrozivejšie. Vlasy som si nafarbila na červeno, lebo mama mi zakázala farbiť si ich na čierno. Viem že je absolútne necool nechať si rozkazovať od mojej mami, ale povedala mi, že inak nedostanem svoje vreckové a potom si nemôžem nič kúpiť a to by bolo zlé. Myslím, že som skutočná satanistka. V Brave je písané, že všetci ľudia, ktorí sa obliekajú ako ja sú pravými satanistami. Na krk som si zavesila obrátený kríž, ktorý som si sama vyrobila z normálneho kríža, ktorý bol raz v Brave. Na prste mám prsten s lebkou, ktorý som si kúpila v automate na cukríky. Vždy večer sa chodievam prechádzať s mojim psom do lesa a tam ak je tma tak zapaľujem sviečky. Sviečky majú privolať mŕtvych z hrobov a ctiť Satana. Niekedy sa rozprávam so Satanom alebo s mŕtvymi. Preto som si aj vymyslela vlastný rituál, pri ktorom sa premením na skutočného vampíra. Ale teraz mám už dosť rozprávania o sebe. Keď sa ma ľudia pýtajú čo počúvam, potom vždy poviem, ja počúvam Black Metal, pretože to znie cool a myslím, že to čo počúvam, skutočne Black Metal je. Myslím že Black Metal sa vyslovuje "Pläkmeddl".

Dnes som bola prvý krát večer preč. Mama povedala, že v mojom veku môžem byť vonku len do siedmej večer, ale aj napriek tomu som bola až do pol deviatej. Samozrejme že som poprvý krát hľadala lokál /krčmu, pajzel, šenk alebo jak to mám ksakru preložiť hehe/, kde sú všetci ako ja. Skutočne som jeden našla. Tam boli všetci oblečení v čiernom a skoro všetci mali čierne vlasy. Len už boli všetci oveľa starší ako ja, a pozerali sa na mňa divne keď som stála pri dverách. Potom sa ma jeden muž spýtal čo počúvan a ja som povedala že Black Metal. Potom sa smial a hovoril o svojich obľúbených kapelách. Myslím že tie kapely sa volajú "Immortal" a "Dark Throne" a "Venom" a potom tam bolo veľa iných názvov ale tie som si nejak nezapametala. Aj ten muž bol pravý satanista. Mal na sebe tričko, na ktorom bola žena, lebka a sviečky. Vzadu stáli muži s našminkovanými /debilne slovo, ale veď niesom profesionalna prekladateľka/ tvárami. Povedal, že tie šminky sa volajú "Corpsepaint". Myslím že tak sa namalujem aj ja niekedy, keď pôjdem do školy. S tým určite vystraším učiteľov. Ten muž mi povedal, že Black Metal nie je nič pre také deti ako som ja, pretože až od tohto roku budem môcť sedieť na prednom sedadle v aute vedľa mami. Deti musia sedieť vzadu v deckej sedačke. Potom sa ma iný muž zas spýtal či viem čo je "Poser". Povedala som, že samozrejme viem čo "Poser" je, aj keď som to vôbec nevedela. Potom sa obaja muži smiali a spýtali sa, či som "Poser". Povedala som, že ano, pretože som si myslela, že je to niečo zlého. Potom sa títo muži smiali ešte viac a povedali to celému lokálu a v tom sa namňa všetci pozerali a smiali sa. Myslím, že to bol vtip, ktorý povedali ostatným, a preto som sa začala smiať aj ja. Potom som si objednala pivo, pretože ostaní ho pili tiež. To pivo chutilo odporne, úplne trpko a nie dobre, ako všetci hovorili, ale vypila som ho aj napriek tomu, pretože satanista znesie všetko. Potom som sa cítila podivne. Všetko sa mi točilo, vravela som smiešne veci a tí muži sa na mne smiali. Nakoniec mi tí muži povedali, že mám prísť nabudúce, keď odkusnem môjmu škrečkovi hlavu. To spravím, pretože ja som satanistka.

Myslím si a ne jen já že to musela psat starší osoba nebo je fakt dobrá.Jenže him nepatří do black metalu a jeden člen z Kornu
Jen Head je křesťan.Tato holka dělá ostudu všem metalistum a myslím že i satanistum.Když se ji to líbi nebudeme bránit že, ale moc toho o satanismu neví!A ve dvanacti je opravdu vrchol chodil do pajzlu a ožrat se z jednoho piva.Přijde mi to jako žert a jestli jeto mysleno vážně tak jeto fakt drsný co bude u ní potom v pubertě.Také někteří spekuluji že je to jen vymyšlený vtip a někteří že jeto pravda.Myslím si pokud to pravda je že je ta holka na palici.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Myslim ze by to i 12 leta holka mohla psat a proto se priklanim k nazoru ze je na palici a dela ostudu metalu např.: "Pred dvoma dňami som začala fajčiť, pretože aj spevák z HIM fajčí" tohle je fakt demence a další takové citace bych mohl pridat...proste newi o cem je rec. Ja sice taky moc nerozumim satanizmu ale tohle to kdyz sem cetl tak jsem se valel smichi po zemi jak je ta holka blba....

Anonymní řekl(a)...

Originál je nemecký. Čítal som to celé, je toho omnoho viac ako tu. Sama prekladatelka sem-tam v zátvorke píše, že z daným slovom si poradiť nevie. Na konci je písané, že je to len nejaká paródia na "pseudosatanistickú mládež". Takže sa nemusíte obávať jej psychického zdravia a ďalšieho vývoja;)
S pozdravom,
Charles B.